Leveringssikkerhed samt priser på mundbind og nitril handsker

Leveringssikkerhed

På grund af den fortsatte situation omkring Covid-19 oplever vi desværre at producenterne af nitril handsker ikke kan imødekomme den samlede efterspørgsel. Det betyder, at leverings-sikkerheden for øjeblikket ikke er stabil og vi må uge for uge følge op på leveringssituationen. Vi skal derfor beklage at vi ikke kan sikre en stabil forsyning af disse produkter for øjeblikket, og det vil sandsynligvis vare ved året ud.

Prisændringer

Priserne på mundbind og nitril handsker er over hele verden desværre ramt i så høj grad af den helt usædvanligt store efterspørgsel, at vi ser os nødsaget til at stille alle ”normalpriser”, aftalepriser og kontraktpriser i bero og overgå til løbende at tilbyde til de priser, der modsvarer vores indkøbspriser.

Det betyder, at vi ikke kan låse en pris for en længere periode, men er nødsaget til at gøre prisen flydende i forhold til den aktuelle indkøbspris.

Derfor kan man opleve, at priserne kan have ændret sig, når der bestilles varer.

Restordrer generelt  

Der er for øjeblikket desværre restordrer på forskellige personlige værnemidler så som nitril handsker.

 Vi tager forbehold for at flere varegrupper kan rammes af restordrer.

Så snart situationen normaliseres, forventer vi, at de berørte varegrupper normaliseres, og priserne vil falde tilbage på et almindeligt niveau igen.

Hånddesinfektionsprodukter

Der er på nuværende ingen problemer med levering af de populære desinfektionsprodukter, både i gel og flydende form og kan således leveres fra dag til dag.

Med venlig hilsen

CHIROFORM A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og få 10% rabat på dit næste køb.

Vælg liste(r):
Indkøbskurv