Mini Cooper Pro MassageGUN

En super smart mini massagepistol, som er nem at anvende og ideel til brug på hele kroppen. Gennem dyb og kraftig vibrationsstimulering får Mini Cooper Pro MassageGUN fascia og spændte muskler til at slappe af, gendanner blødt væv, fremskynder blodcirkulationen og reducerer hurtigt mælkesyre produceret efter træning, samt reducerer markant musklernes restitutionstid. Meget let og ligger godt i hånden. Dens bærbare USB-C opladningsport gør det praktisk for at at bruge den når og hvor som helst.

Tekniske specifikationer:

  • 3 vibrationsniveauer (op til 3200 RPM)...

Læs mere ved at klikke på billedet


 

Bærbar Ultralyd Scanner T-Lite

Den ultrabærbare ultralydsscanner T-Lite tilbyder dig, i tabletformat, en HD-billedkvalitet, der har samme kvalitet som stationære enheder!

T-Lite tilpasser sig alle typer miljø og begrænsninger. Det giver et avanceret diagnostisk værktøj til at gå ud over simpel palpation til enhver tid.

Mobil: Dens lette vægt kombineret med dens 3 timers batteritid gør den til den ideelle ledsager til mange forskellige situationer ud af huset. Dens integrerede stativ giver dig mulighed for at holde ultralydsscanneren med én hånd eller sætte den ned og herved bruge begge hænder. Kommer med et etui, der beskytter både tabletten og proberne.

Semi-mobil: På klinikken eller på et hjemmebesøg giver en simpel Wi-Fi-forbindelse dig mulighed for at udføre en komplet undersøgelse, en rapport og registrere patientdata takket være Sonoreplay-sky.

Læs mere ved at klikke på billedet


 

Bærbar Ultralyd Scanner U-Lite

Håndholdt Bærbar Ultralyd Scanner U-Lite – et avanceret diagnostisk værktøj

U-Lite er altid klar til at gå længere end en simpel palpation, og den er nem at anvende. Denne håndholdte ultralydsscanner er udelukkende lavet til at hjælpe fagpersonale med at udføre pleje og diagnosticering af høj kvalitet. U-Lite kan bruges i mange kliniske og medicinske sektorer som bl.a. radiologi, almen medicin, endokrinologi, primær pleje og kritisk patientbehandling. Takket være real-time billeddannelse af den håndholdte ultralydsenhed vil man hurtigt kunne undersøge organer og andre dele af kroppen på ingen tid.

Ergonomi og mobilitet
U-Lite passer i hånden og i lommen med en fuldstændig intuitiv grænseflade og har skarpe billeder på et øjeblik takket være dens 7” multi-touch HD-skærm, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten trods størrelsen på U-Lite.

U-Lite tilbyder alle de nyttige funktioner i en ultralyd:

Læs mere ved at klikke på billedet


 

BoBo Pro Balancetræner

BoBo Pro 2.0 Træningsprogram via gratis App

Dokumentér at din behandling og træning virker, samtidig med at du gør din træning sjovere på klinikken med BoBo Pro 2.0 Balancetræner!

Bobo Pro 2.0 styres af en lille sensor, som kommunikerer via en gratis App, og som skal monteres enten på det tilhørende balancebræt eller på en af de 3 medfølgende velcro stropper.

Læs mere ved at klikke på billedet


 

BoBo Home Balancetræner

Dokumenter din behandling og træning virker, samtidig med at du gør din træning sjovere på klinikken eller i hjemmet med Balancetræneren.

Udstyr

Vores nye Balancetræner består af et balancebræt med indbygget bevægelsescensor, som kommunikerer via bluetooth til en gratis App.

Leveres inkl. oppustelig luftpude som kan benyttes sammen med balancebrættet for at gøre træning mere varieret. (kan bruges sammen med andet balanceudstyr som fx BOSU, balancepude, vippebræt mv. for at tilpasse træning i forhold til patient).

Læs mere ved at klikke på billedet


 

Squegg – Digitalt Hånddynamometer

Squegg er et bluetooth-aktiveret dynamometer, der hjælper dig med at evaluere, måle og forbedre din grebstyrke – du kan løbende følge din trænings via appen da den registrer når den bruges.

Det er smartere end analoge dynamometre og væsentligt lettere end mekaniske håndgrebs-trænere.

Udover simpel måling af grebsstyrke, kan man via den gratis App lave spændende spil og sjove øvelser til at opbygge dit greb, således træningen bliver sjov samtidig med at du forbedrer din styrke.

Læs mere ved at klikke på billedet

 

 


 

Covid-19 hjemmetest fra NewGene

Testene er CE godkendt (CE1434) som hjemmetest og er udviklet til, at du kan teste dig selv derhjemme. Testen er en antigen kviktest af samme type som bruges til kvik-tests på testcentre.
NewGene coronatest er bredt anvendt i Europa og anerkendt som en pålidelig test.

Denne coronatest er bl.a. blevet analyseret på Dr Risch Laboratoriet i Schweiz, hvor den blev valideret som pålidelig og sikker at anvende. I valideringsanalysen blev NewGene testet op i mod både PCR test og kviktest og fra producenten er opgivet følgende: Sensititvitet 97,1%, Specificitet 99,2% og Nøjagtighed 98,4%.

Dette medfølger:

Læs mere ved at klikke på billedet


 

ToePro Fod- og Ankel Træningskile

ToePro er et nyt træningsværktøj, der takket være sit unikke design optimerer belastningen på de små muskler i mellemfoden og underben. Dette er med til at forbedre din evne til at gå, løbe eller hoppe.

Fungerer fantastisk som forebyggelse af skader og til problemer med plantar fascia, achillies tendinitis, stressbrud i forfoden, hallux valgus samt som faldforebyggelse.

Med ToePro Træningskile kan du nemt og effektivt gennemføre din træning / rehabilitering derhjemme. Med kilens unikke design aktiverer du både de små muskler, der stabiliserer foden samt musklerne i underbenet og foden også aktiveres optimalt og giver øget stabilisering af foden under gangafvikling takket være dets bølgede design og skrå vinkler.

Læs mere ved at klikke på billedet


 

Kinevia Duo Arm/ Bentræner

Denne træningscykel er den bedste på markedet målrettet fysioterapeuter, der har brug for kvalitets træningsudstyr.

Arm/bentræneren er især velegnet til genoptræning af kørestolsbrugere, som har nedsat koordineringsfunktion i deres arme og ben.
Den indbyggede computer understøtter træningen med en serie for-programmerede muligheder og hjælper derved med at gøre det let at træne effektivt i forhold til specifikke behov.

Træningscyklen har en kraftig motor, der sikrer at selv ben med tonus kan træne med effektiv radius. Derved undgås at cyklen stopper ved middel tonus / spasmer.

Læs mere ved at klikke på billedet

 


 

Dugfri Næseklemme til mundbind

Er du også træt af, at dine briller dugger ved brug af mundbind? Så har vi løsningen til dig!

Med denne simple næseklemme opnår du at mundbindet slutter helt tæt, så luften ikke siver opad og giver duggede briller.

Kan justeres med lidt varmt vand eller varme, så den passer til de fleste næser.

Pakning: 2 stk./ pose.

 

 


 

Dispenser til håndklæderulle

Katrin berøringsfrie aftørringsdispenser med elektronisk sensor sikrer en høj hygiejnisk standard.

Dispenseren kan vægmonteres, hvilket frigør dyrebar gulvplads. Med denne dispenser behøver du aldrig at bekymre dig for, om toilettet er i præcis den stand, som brugeren forventer.

 

 

 

 


 

Chiroform Baby Nakkepude

af AJ er en NAKKEpude

Med BabyKRAM får din baby den bedste nakkestøtte i både barnevogn, autostol og seng.
Puden er designet specifikt til babyer, og den former sig automatisk efter din babys hals og hovedvægt, så din babys nakke får den ultimative støtte i alle sovesituationer.

Chiroform BabyKRAM-puden er fremstillet i det fineste materiale af højeste kvalitet.

Giv din baby de bedste betingelser! Giv din baby et BabyKRAM!

 


 

Cryoderm Heat Gel

CRYODERM® varmeterapi-produkterne giver hurtigtvirkende, dyb gennemtrængende, smertelindrende varmeterapi for muskel forstuvninger og ledbånd, ømme og stive muskler, bursitis og tendonitis, gigt og ledsmerter. Hemmeligheden bag denne smertelindring er det dybt gennemtrængende, langtidsholdbare varmevirkning.

Med 3 x flere aktive ingredienser end i andre produkter er Cryoderm det naturlige valg for både behandler og bruger.

Fås også som Roll-on

 

 


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og få 10% rabat på dit næste køb.

Vælg liste(r):
Indkøbskurv