Covid-19 hjemmetest fra NewGene

Testene er CE godkendt (CE1434) som hjemmetest og er udviklet til, at du kan teste dig selv derhjemme. Testen er en antigen kviktest af samme type som bruges til kvik-tests på testcentre.
NewGene coronatest er bredt anvendt i Europa og anerkendt som en pålidelig test.

Denne coronatest er bl.a. blevet analyseret på Dr Risch Laboratoriet i Schweiz, hvor den blev valideret som pålidelig og sikker at anvende. I valideringsanalysen blev NewGene testet op i mod både PCR test og kviktest og fra producenten er opgivet følgende: Sensititvitet 97,1%, Specificitet 99,2% og Nøjagtighed 98,4%.

Dette medfølger:

  • 1 stk. testkassette
  • 1 stk. steril podepind
  • 1 stk. reagensglas
  • 1 stk. buffer
  • Brugsanvisning (indlægsseddel)

Læs mere ved at klikke på billedet


 

ToePro Fod- og Ankel Træningskile

ToePro er et nyt træningsværktøj, der takket være sit unikke design optimerer belastningen på de små muskler i mellemfoden og underben. Dette er med til at forbedre din evne til at gå, løbe eller hoppe.

Fungerer fantastisk som forebyggelse af skader og til problemer med plantar fascia, achillies tendinitis, stressbrud i forfoden, hallux valgus samt som faldforebyggelse.

Med ToePro Træningskile kan du nemt og effektivt gennemføre din træning / rehabilitering derhjemme. Med kilens unikke design aktiverer du både de små muskler, der stabiliserer foden samt musklerne i underbenet og foden også aktiveres optimalt og giver øget stabilisering af foden under gangafvikling takket være dets bølgede design og skrå vinkler.

Læs mere ved at klikke på billedet


 

Kinevia Duo Arm/ Bentræner

Denne træningscykel er den bedste på markedet målrettet fysioterapeuter, der har brug for kvalitets træningsudstyr.

Arm/bentræneren er især velegnet til genoptræning af kørestolsbrugere, som har nedsat koordineringsfunktion i deres arme og ben.
Den indbyggede computer understøtter træningen med en serie for-programmerede muligheder og hjælper derved med at gøre det let at træne effektivt i forhold til specifikke behov.

Træningscyklen har en kraftig motor, der sikrer at selv ben med tonus kan træne med effektiv radius. Derved undgås at cyklen stopper ved middel tonus / spasmer.

Læs mere ved at klikke på billedet


 

Plum/Kiilto Rengøringsartikler

Kiilto Natura-serien er svanemærket og er produceret af plantebaserede, vedvarende og bionedbrydelige råmaterialer.  Råmaterialerne, der anvendes i Natura produkterne er ansvarligt producerede.

Kiilto Natura er et skridt mod fremtidens rengøringsmidler.

Ved at klikke på produktet, kan du finde alle produkter fra Kiilto Natura-Serien, som vi forhandler hos Chiroform.

 


 

Dugfri Næseklemme til mundbind

Er du også træt af, at dine briller dugger ved brug af mundbind? Så har vi løsningen til dig!

Med denne simple næseklemme opnår du at mundbindet slutter helt tæt, så luften ikke siver opad og giver duggede briller.

Kan justeres med lidt varmt vand eller varme, så den passer til de fleste næser.

Pakning: 2 stk./ pose.


 

Dispenser til håndklæderulle

Katrin berøringsfrie aftørringsdispenser med elektronisk sensor sikrer en høj hygiejnisk standard.

Dispenseren kan vægmonteres, hvilket frigør dyrebar gulvplads. Med denne dispenser behøver du aldrig at bekymre dig for, om toilettet er i præcis den stand, som brugeren forventer.

 

 


 

Chiroform MassageGun Pro

Med den nye Chiroform MassageGun Pro får man gennem dyb og kraftig vibrationsstimulering fascia og spændte muskler til at slappe af, gendannet blødt væv, fremskyndet blodcirkulationen og reduceret mælkesyre efter træning. Derudover reducerer man markant musklernes restitutionstid.

Flere af de helt store sportsfolk, kiropraktorer, fysioterapeuter og osteopater mv. anbefaler Chiroform MassageGUN Pro til effektiv og hurtig behandling.

MassageGun Pro kan allerede købes nu.


 

Chiroform Baby Nakkepude

af AJ er en NAKKEpude

Med BabyKRAM får din baby den bedste nakkestøtte i både barnevogn, autostol og seng.
Puden er designet specifikt til babyer, og den former sig automatisk efter din babys hals og hovedvægt, så din babys nakke får den ultimative støtte i alle sovesituationer.

Chiroform BabyKRAM-puden er fremstillet i det fineste materiale af højeste kvalitet.

Giv din baby de bedste betingelser! Giv din baby et BabyKRAM!

Chiroform BabyKRAM Nakkepude forventes i handel omkring december 2020


 

Cryoderm Heat Gel

CRYODERM® varmeterapi-produkterne giver hurtigtvirkende, dyb gennemtrængende, smertelindrende varmeterapi for muskel forstuvninger og ledbånd, ømme og stive muskler, bursitis og tendonitis, gigt og ledsmerter. Hemmeligheden bag denne smertelindring er det dybt gennemtrængende, langtidsholdbare varmevirkning.

Med 3 x flere aktive ingredienser end i andre produkter er Cryoderm det naturlige valg for både behandler og bruger.

Fås også som Roll-on


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og få 10% rabat på dit næste køb.

Vælg liste(r):
Indkøbskurv