NyhedNew arrival

Bærbar Ultralyd Scanner T-Lite

kr. 105.058,75 (ekskl. moms kr. 84.047,00)

Varenummer (SKU): 641-T-LITE Kategorier: ,

Bærbar Ultralyd Scanner T-Lite

Den ultrabærbare ultralydsscanner T-Lite tilbyder dig, i tabletformat, en HD-billedkvalitet, der har samme kvalitet som stationære enheder!

T-Lite tilpasser sig alle typer miljø og begrænsninger. Det giver et avanceret diagnostisk værktøj til at gå ud over simpel palpation til enhver tid.

Mobil: Dens lette vægt kombineret med dens 3 timers batteritid gør den til den ideelle ledsager til mange forskellige situationer ud af huset. Dens integrerede stativ giver dig mulighed for at holde ultralydsscanneren med én hånd eller sætte den ned og herved bruge begge hænder. Kommer med et etui, der beskytter både tabletten og proberne.

Semi-mobil: På klinikken eller på et hjemmebesøg giver en simpel Wi-Fi-forbindelse dig mulighed for at udføre en komplet undersøgelse, en rapport og registrere patientdata takket være Sonoreplay-sky.

Stillesiddende: Rullevognen (tilbehør) designet specielt til T-Lite tillader funktionel og ergonomisk brug af ultralydsscanneren på kontoret eller hospitalet. Da vi ved, at behandlere sjældent er statiske, er rullevognen meget overskuelig, så den nemt og hurtigt kan flyttes. Et HDMI- og USB-stik på tabletten giver mulighed for en duplikatvisning på en HD-skærm og tilslutning af en printer.

T-Lites tekniske grænseflade er fuldstændig intuitiv og viser skarpe billeder ved første øjekast takket være dens 10″ HD multi-touch-skærm. I alle tilstande er indstillingerne allerede optimeret til dig af ultralydseksperter. Mens T-Lite, takket være dets tabletformat, minimerer pladsbehovet, går den ikke på kompromis med kvalitet og ydeevne.

 T-Lite ultralydsscanner tilbyder alle de nyttige funktioner:

  • Pulserende bølge, farve, farvestyrke, retningsbestemt farvestyrke og vævsdoppler .
  • B, M og dupleks tilstande.
  • Harmonisk, trapezformet og sammensat billeddannelse af væv .

Takket være et patenteret probestiksystem er Sonoscanner ultra-bærbare ultralydsscannere de eneste ultralydsenheder, der tilbyder alle elektroniske sonder. De er nemme at transportere og forbinde, så ultralydsscanneren tilpasser sig patientens medicinske behov på et øjeblik.
På mindre end 10 sekunder er T-Lite klar, så du hurtigt kan bekræfte en præcis diagnose. Takket være sin eksklusive arkitektur med 1200 indbyrdes forbundne kerner på fire niveauer, tilbyder T-Lite en enestående reaktivitet, der bliver forlængelsen af din kliniske undersøgelse: 10 sekunders opstart, multitouch kapacitivt panel, adaptivt roterende interface.

Protokol
Vi ved, at hver behandler har sine egne behov. For hver specialitet integrerer T-Lite en specifik applikation med en klar, præcis og standardiseret undersøgelsesprotokol. De 11 udskiftelige sonder gør det muligt at udføre alle de nødvendige undersøgelser:

  • Generel ultralyd
  • Vaskulær
  • Hjerte
  • Obstetrik
  • Biopsi
  • Urologi
  • MSK

 

Vægt 3 kg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og få 10% rabat på dit næste køb.

Vælg liste(r):
Indkøbskurv