Kinesiotape 5M Ruller

kr. 130,00 (ekskl. moms kr. 104,00)

Varenummer (SKU): 443-CTX Kategorier: ,

Nasara Tape – UDGÅR. Så længe lager haves!

Der er fire hovedegenskaber og effektivitet.

1. Korrigerer muskelfunktionen
Tape er effektivt til at udbedre abnorm muskelspænding, eller til at styrke svækkede muskler. Desuden er det effektivt ved muskeltræthed og -kramper.

2. Forbedrer blod- og lymfecirkulationen
Tape fjerner væske eller blødning i vævet under huden ved at bevæge musklen.

3. Til smerter
Neurologisk undertrykkelse af smerter sker ved at påsætte tape på det afficerede område. Desuden vil smerterne blive undertrykt som nævnt under Virkning, pkt. 2 herover.

4. Reposition af sublukseret led
Leddets knogle, der er vredet af led på grund af abnorm muskelspænding, kan korrigeres med tapening, som vil genskabe funktionen af fascie og muskel. Uanset legemsdel kan tapening anvendes til mange forskellige smerter og lidelser, som et middel til forebyggelse af skade/sygdom og til rehabilitering. Ud over de almindelige symptomer vil tapening støtte musklerne før og efter træning og langvarig gang. For idrætsfolk er det muligt at behandle leddet samtidig med, at det beskyttes, ved at bruge Kinesiotape sammen med traditionel sportstapening.

Kinesiotapen findes i farverne, Beige, Pink, Blå, Grøn og Sort –  5 cm. x 5 m.

Fysiologiske virkninger:
At strække eller ikke strække. Anbefalet elasticitet af Kinesio Tape er til denne teknik fra 130-140 % af dets oprindelige længde. En ting, der er vigtig at huske, er, at tapen lægges på ustrakt på beskadigede muskler. I dette tilfælde strækker vi huden på det afficerede område før påsætning af tapen. Dette gøres ved at strække muskler og led i det afficerede område. Efter påsætningen vil den tapede hud danne “rynker”, når huden og musklerne igen trækker sig sammen til deres normale position. Når huden løftes vha. denne teknik, forbedres blod- og lymfegennemstrømningen under huden. Tapet område danner “rynker”, og derved forøges pladsen mellem huden og musklerne, og lymfegennemstrømningen fremmes.

Hvis det derimod er led og ledbånd, der er beskadiget, skal tapen strækkes før påsætning på huden. De beskadigede led eller ledbånd er ikke i stand til at fungere normalt og skal korrigeres vha. strakt tape. Det er desuden vigtigt at lægge mærke til, at selv om det afhænger af skaden, om tapen skal strækkes eller ikke strækkes, så betyder det ikke, at selve påsætningsteknikken skal ændres.

Vægt 00,15 kg
Farve

Beige, Blå, Pink

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og få 10% rabat på dit næste køb.

Vælg liste(r):
Indkøbskurv