Millennium Gel Hovedpude Str. XS

kr. 749,00 (ekskl. moms kr. 599,20)

Varenummer (SKU): 461-CEGEL0 Kategorier: ,

Millennium Gel Hovedpude

Ved køb af 12 stk. opnås 15% rabat – rabatten fratrækkes i kurven

Chiroform Millennium Gel Hovedpuden er fremstillet i viscoelastisk helseskum belagt med gel og efter en præcis formstøbning, der garanterer en helt unik densitet i materialet, og er udformet efter nakkehvirvelsøjlens idealkurve (normal lordose).

Chiroform Millennium Gel Hovedpuden er i en klasse for sig selv og “hovedpudens” Rolls Royce model, der altid vil være optimal tempereret uanset vejrmæssig forhold.

Ligger man på ryggen, skal pudens højeste kurve altid placeres under nakken, mens selve hovedet skal ligge på pudens lavere del. At hovedpuden skal benyttes sådan, skyldes ønsket om en maksimal nakkestøtte samtidig med en udstrækning (traktion) af nakkehvirvelsøjlen på grund af hovedets vægt ned mod pudens lavere del.

Chiroform hovedpuden er konstrueret med henblik på at udforme den ideelle hovedpude til støtte af nakkehvirvelsøjlens normale svaj (lordose), forebyggelse af nakke- og skulderspændinger og hovedpine, samt aflaster tryk mod skulderleddene i sidelejestilling.

Ønsket om at kunne anbefale den rigtige hovedpude til den individuelle klient/patient har bevirket, at den er konstrueret i 4 størrelser og 2 udgaver.

Specifikationer:

  • Mål: 47 x 36 x 8,5 cm.
  • Fås i størrelserne: XS, S, M, L.
  • Leveres med et blødt og komfortabelt velour yderbetræk. Fastsyet inderbetræk.
Vægt 2 kg

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og få 10% rabat på dit næste køb.

Vælg liste(r):
Indkøbskurv