30%

Millennium Hovedpude De Luxe Str. XS

kr. 433,13 (ekskl. moms kr. 346,50)

Varenummer (SKU): 461-C101/1 Kategorier: ,

Millennium Hovedpude de Luxe

Chiroform Millennium Hovedpuden er fremstillet i viscoelastisk helseskum og efter en præcis formstøbning, der garanterer en unik densitet i materialet, og er udformet efter nakkehvirvelsøjlens idealkurve (normal lordose).

Ligger man på ryggen, skal pudens højeste kurve altid placeres under nakken, mens selve hovedet skal ligge på pudens lavere del. At hovedpuden skal benyttes sådan, skyldes ønsket
om en maksimal nakkestøtte samtidig med en udstrækning (traktion) af nakkehvirvelsøjlen på grund af hovedets vægt ned mod pudens lavere del.

Chiroform hovedpuden er konstrueret af danske speciallæger med henblik på at udforme den ideelle hovedpude til støtte af nakkehvirvelsøjlens normale svaj (lordose), forebyggelse af nakke- og skulderspændinger og hovedpine, samt aflaster tryk mod skulderleddene i sidelejestilling.

Højde og længde af hovedpudekernens kurve er nøje udmålt efter grundige røntgenstudier af nakkehvirvelsøjlens idealkurve. Ønsket om at kunne anbefale den rigtige hovedpude til den individuelle klient/patient har bevirket, at den er konstrueret i 4 størrelser og 2 udgaver.

Specifikationer:

  • Mål: 47 x 36 x 8,5 cm.
  • Fås i størrelserne: XS, S, M, L
  • Leveres med et blødt og komfortabelt velour yderbetræk. Fastsyet inderbetræk.

 

Vægt 2 kg

Produkt downloads

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og få 10% rabat på dit næste køb.

Vælg liste(r):
Indkøbskurv