Neck Vitalizer

kr. 486,25 (ekskl. moms kr. 389,00)

Varenummer (SKU): 460-NV500 Kategorier: , ,

Grundet forekomsten af arbejds-og spil på computere, har en stor del af befolkningen udviklet eller er ved at udvikle Fremad Head Posture og Lukket Chest Syndrome ™ ved konstant at læne hovedet mod computere og nå deres hænder og arme fremad. En sådan udvikling fører til øget stress og smerter i nakke og skulder muskler, samt til forekomsten eller overdrivelse af thorax Outlet Syndrom og beslægtede følelsesløshed, prikken og smerter i arme og hænder.

Hals Vitalizer M5 ™ er klinisk designet til at hjælpe brugerne vende Forward Head Posture, mindske stress og spændinger i nakke og skulder muskler, lindre smerter i nakken og skuldersmerter, genoprette den sunde og naturlige neuromuskulær mønster for opretstående hoved, hals og bryst kropsholdning, og lindre thorax Outlet Syndrome, alle ved bare hvile på den i 20 minutter, to gange om dagen.

En person med Forward Head Posture bærer hovedet betydeligt foran skuldrene eller tyngdepunktet linje overkroppen, set fra siden, selv når de ikke arbejder på en computer.

Vægt 0,2 kg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og få 10% rabat på dit næste køb.

Vælg liste(r):
Indkøbskurv