NewGene SARS-CoV-2 Antigen – Covid-19 Hjemmetest 1 stk.

kr. 40,00 (ekskl. moms kr. 32,00)

Varenummer (SKU): 634-1000 Kategorier: ,

Covid-19 hjemmetest fra NewGene

Testene er CE godkendt (CE1434) som hjemmetest og er udviklet til, at du kan teste dig selv derhjemme. Testen er en antigen kviktest af samme type som bruges til kvik-tests på testcentre.
NewGene coronatest er bredt anvendt i Europa og anerkendt som en pålidelig test.

Denne coronatest er bl.a. blevet analyseret på Dr Risch Laboratoriet i Schweiz, hvor den blev valideret som pålidelig og sikker at anvende. I valideringsanalysen blev NewGene testet op i mod både PCR test og kviktest og fra producenten er opgivet følgende: Sensititvitet 97,1%, Specificitet 99,2% og Nøjagtighed 98,4%.

Dette medfølger:

  • 1 stk. testkassette
  • 1 stk. steril podepind
  • 1 stk. reagensglas
  • 1 stk. buffer
  • Brugsanvisning (indlægsseddel)

Sådan udføres denne selvtest
Testen er meget let og hurtig at udføre. Tag en vatpindsprøve fra den forreste del af næsen. Vatpinden tages ned i prøverøret, hvorefter 4 dråber fra prøverøret overføres til testkassetten. Resultatet kan aflæses allerede efter 15 minutter. Resultatet aflæses som vist på billede.

 

Sådan skal du forholde dig til resultatet
Sundhedsstyrelsen anbefaler at et positivt svar altid og hurtigst muligt følges op med en PCR-test, som er endnu mere følsom. Husk også at negative resultater ikke udelukker Covid-19 infektion. Negative resultater skal kombineres med kliniske observationer.

Vægt 0,2 kg

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- Og få 10% rabat på dit næste køb.

Vælg liste(r):
Indkøbskurv