AcuTop Sportstape

AcuTop Sportstape er en uelastik sportstape, som er utrolig kraftig og åndbar. Den er ideel til sport til anvendelse ved skader og som forebyggelse, da den stabiliserer ledbånd, led og muskler. Den er åndbar og vandafvisende og tapen vil derfor holde selv når du sveder. Sportstapen har en savtakket kant, som giver hurtig og nem afrivning.

Størrelse: 3,8 cm x 10 m. Materiale: 100% bomuld

Læs mere ved at klikke på billedet

TFK Slim 135 Gå/ Løbebånd

TFK-135 Slim er et super løbebånd til træning i hjemmet, eller hvis pladsen er trang. Løbebåndet er foldbart og fylder minimalt. Velegnet til både gå og løb.

Løbebåndet har en maks. hastighed på 8 km/t samt en computer, som viser hastighed, distance, tid, kalorier og antal skridt. 

Specifikationer:

 • Motor: 1,5/2,5 hk
 • Løbeflade: 153 x 55 cm
 • Hastighed: 1-8 km/t (0,1km/t i trin)
 • Foldbar: Ja
 • Maks. brugervægt: 90 kg
 • Opstillingsmål : (L) 139 cm x (B) 73,5 cm x (H) 110 cm
 • Sammenklappet Mål: (L) 14,5 cm x (B) 73,5 cm x (H) 157 cm

Læs mere ved at klikke på billedet

Passiv Arm/Bentræner

Denne siddecykel giver dig mulighed for at træne både ben og arme på samme tid. Arme og ben kører uafhængig af hinanden hvilket giver dig mulighed for at træne arme og ben samtidig, eller du kan vælge kun at træne enten arme og ben efter behov som gør den ideel til genoptræning.

Cyklen har et simpelt display der er let at bruge, og højden kan justeres således den kan tilpasses individuelt.

Specifikationer:

 • 12 hastigheder – RPM 28-76
 • 5 forudindstillede programmer
 • Computer viser tid, kalorier, distance og hastighed
 • Mulighed for at cykle både forlæns og baglæns

Læs mere ved at klikke på billedet

Latex-fri Træningselastik kan nu også leveres i 45,5 m.

Træningselastikker bliver brugt til genoptræning af muskel- og led funktioner, forbedring af bevægelighed og koordination i rehabilitering samt ved sportsterapi. De gode elastiske egenskaber fra dette naturlatex-bånd gør træningsbåndet effektivt og let at anvende.

Træningselastikkerne findes i følgende styrker:

 • Let (Gul)
 • Medium (Rød)
 • Hård (Grøn)
 • X-Hård (Blå)

Læs mere ved at klikke på billedet

Tunturi Løbebånd

Tunturi løbebånd er et yderst professionel træningsredskab, som har masser af muligheder både til gnoptræning og almindelig træning. 

Ved baglæns gang, kan corestangen foran på løbebåndet anvendes til at skubbe eller trække. Stangen, som er justerbar, giver samme effekt, hvis man anvender en træningsslæde under crossfit. Derved kan du både træne arme, ben og core.

Specifikationer:

 • Motor: 3.0 Hestekræfter
 • Løbeflade: 56 cm x 156 cm
 • Stigning: 0-15%
 • Hastighed forlæns: 0,5-20 km//t.
 • Hastighed baglæns: 0,1-2,5 km/t

Læs mere ved at klikke på billedet

Tunturi Foldbart Løbebånd

Tunturi Løbebånd T90 er et foldbart løbebånd i rigtig god kvalitet. Det har en kraftig og støjsvag 5 HK AC motor med en tophastighed på 24 km/t og vil både være velegnet til hjemmet, eller mindre træningslokaler, da det ikke kræver så meget plads.

Specifikationer:

 • AC-Motor: 5 hk
 • Løbeflade: 153 x 55 cm
 • Hastighed: 0,8-24 km/t
 • Hældning: 0 - 15 %

Læs mere ved at klikke på billedet

Tunturi Ergometer Performance E80

Med denne ergometer får du masser af muligheder til din hjemmetræning. Uanset om du vil måle dine watt, følge virtuelle ruter eller udfordre dig selv med varierede programmer, leverer E80 en topniveau træningsoplevelse og den store skærm gør det nemt at overvåge og justere dine træningsparametre.

Cyklen har en ekstra lav indstigning, hvilket giver en nem adgang og komfortabel træning. Justerbart komfortsæde og vipbart multigrebsstyr for personlig tilpasning.

Læs mere ved at klikke på billedet

Tunturi Ergometer Performance E60

Ergometer cykel med mange fantastiske egenskaber, som gør oplevelsen speciel. Cyklen har et komfortabelt sæde, som er justerbar både lodret og vandret. Multigrebsstyr og justerbar skærm for den optimale position. Derudover har den ergonomisk formede anti-slip pedaler med justerbare fodstropper.

Læs mere ved at klikke på billedet

Nye produkter fra Orthomovement

Vi har skiftet vores sortiment på hælkiler, hælcup og svangstøtter.

Læs mere og se alle produkterne ved at klikke på billederne.

TRÅDLØS MINI ULTRALYDSSCANNER INKL. FARVE DOPPLER OG LINEAR PROBE

Smart trådløs, bærbar og håndholdt ultralydsscanner i høj kvalitet, der giver klare 2D-ultralydsbilleder. Lille og kompakt scanner, som er nem at tage med på farten.

Ultralydsscanneren har bl.a. 3 aktiveringsknapper, scanningsfrekvens 10-14mhz, farve doppler og linear prober, som kan give hurtige high-definition ultralydsbilleder til f.x. kiropraktorer og fysioterapeuter.

Lille og kompakt størrelse, nem at bære. Trådløs uden sondekabel, fungerer frit. Vandtæt design, praktisk til sterilisering.

Parametre:

 • Sonde: Trådløs sonde
 • Elementer: 192
 • Frekvens: 10/14 MHz
 • Dybde: 20-80 mm

Læs mere ved at klikke på billedet

TRÅDLØS MINI ULTRALYDSSCANNER INKL. FARVE DOPPLER OG LINEAR PROBE

Smart trådløs, bærbar og håndholdt ultralydsscanner i høj kvalitet, der giver klare 2D-ultralydsbilleder. Lille og kompakt scanner, som er nem at tage med på farten.

Ultralydsscanneren har bl.a. 3 aktiveringsknapper, scanningsfrekvens 7,5-10mhz, farve doppler og linear prober, som kan give hurtige high-definition ultralydsbilleder til f.x. kiropraktorer og fysioterapeuter.

Lille og kompakt størrelse, nem at bære. Trådløs uden sondekabel, fungerer frit. Vandtæt design, praktisk til sterilisering.

Parametre:

 • Sonde: Trådløs sonde
 • Elementer: 192
 • Frekvens: 7.5/10 MHz
 • Dybde: 20-100 mm

Læs mere ved at klikke på billedet

Raphael 707 "Alt i èn" Behandlingsbriks

Raphael 707 er en IT-integreret behandlingsbriks til behandling af rygsøjlen, der kan bruges til enhver behandlingsteknik som f.eks. kiropraktik, osteopati og manuel terapi. Det motoriseret drop, autofleksion og distraktion med UI/UX-skærm sikrer den bedste behandling.

Baseret på kliniske undersøgelser og teknologisk innovation, er Raphael 707 den mest differentierede tabel i branchen.

Specielle funktioner:

 • Motoriseret automatisk drop
 • Autofleksion + Lateral Flexion
 • Trin-for-trin behandlingsfunktion
 • 10" fuld touchskærm
 • Scholiosebælte
 • 3-trins løftesøjle
 • Fleksionbælte
 • Traktion - dekompression

Læs mere ved at klikke på billedet

PLAYBALL – Interaktiv Træningsbold

Alle behandlere benytter træningsbolde i forbindelse med genoptræning og PLAYBALL træningsboldene er de første bolde på markedet med indbygget sensor, som måler både styrke (dynamometer) og bevægelse, hvilket gør PLAYBALL er et fantastisk redskab til fysisk, funktionel og kognitiv træning.

Boldene leveres i 3 størrelser – 20 cm, 30 cm og 40 cm, og den indbyggede sensor kommunikerer via bluetooth, som hele tiden opsamler data mens bolden er i brug. 

Softwaren gør det muligt at opsamle data på hver enkelt bruger, hvor nøje udvalgte interaktive spil, gør træningen sjov og motiverende, mens du indsamler data over patientens udvikling.

Playball software kan gratis hentes og opdateres på android uden ekstra omkostninger.

Læs mere ved at klikke på billedet

Sportster Pro MassageGUN

En super smart massagepistol, som er nem at anvende og ideel til brug på hele kroppen. Gennem dyb og kraftig vibrationsstimulering får massagepistolen fascia og spændte muskler til at slappe af, gendanner blødt væv, fremskynder blodcirkulationen og reducerer hurtigt mælkesyre produceret efter træning, samt reducerer markant musklernes restitutionstid. Yderst støjsvag og bærbar.

Tekniske specifikationer:

4 vibrationsniveauer (op til 2900 RPM)

Opladning: op til 9 timer

Kraftig motor, som arbejder ved lav støj (37-45 dB) i et område mellem 1600-2900 rpm for at komme ned i det dybe væv.

Kvalitetsstel af aluminium.

Farve: Sølv og Lyseblå

Inkl. 4 udskiftelige massagehoveder, som anvendes alt efter hvilken kropsdel, man vil massere.

Massagepistolen forventes i handel medio november.

Læs mere ved at klikke på billedet

Mini Cooper Pro MassageGUN

En super smart mini massagepistol, som er nem at anvende og ideel til brug på hele kroppen. Gennem dyb og kraftig vibrationsstimulering får Mini Cooper Pro MassageGUN fascia og spændte muskler til at slappe af, gendanner blødt væv, fremskynder blodcirkulationen og reducerer hurtigt mælkesyre produceret efter træning, samt reducerer markant musklernes restitutionstid. Meget let og ligger godt i hånden. Dens bærbare USB-C opladningsport gør det praktisk for at at bruge den når og hvor som helst.

Tekniske specifikationer:

3 vibrationsniveauer (op til 3200 RPM):

Niveau 1: 1800 rpm (ideel til fascia)

Niveau 2: 2600 rpm (ideel for muskulærafslapning)

Niveau 3: 3200 rpm (ideel til reducering af mælkesyre)

Læs mere ved at klikke på billedet.

BoBo Pro Balancetræner

Dokumentér at din behandling og træning virker, samtidig med at du gør din træning sjovere på klinikken med BoBo Pro 2.0 Balancetræner!

Bobo Pro 2.0 styres af en lille sensor, som kommunikerer via en gratis App, og som skal monteres enten på det tilhørende balancebræt eller på en af de 3 medfølgende velcro stropper.

Programmet består af 3 dele ‐ en balance del, en bærbar/ROM del og en cykel del, og det hele kan samles i en patient protokol, som viser dato og resultater af alle øvelser der er gennemført.

Læs mere ved at klikke på billedet

BoBo Home Balancetræner

Dokumenter din behandling og træning virker, samtidig med at du gør din træning sjovere på klinikken eller i hjemmet med Balancetræneren.

Udstyr

Vores nye Balancetræner består af et balancebræt med indbygget bevægelsescensor, som kommunikerer via bluetooth til en gratis App.

Leveres inkl. oppustelig luftpude som kan benyttes sammen med balancebrættet for at gøre træning mere varieret. (kan bruges sammen med andet balanceudstyr som fx BOSU, balancepude, vippebræt mv. for at tilpasse træning i forhold til patient)

.Læs mere ved at klikke på billedet

Squegg ‐ Digitalt Hånddynamometer

Squegg er et bluetooth-aktiveret dynamometer, der hjælper dig med at evaluere, måle og forbedre din grebstyrke ‐ du kan løbende følge din trænings via appen da den registrer når den bruges.

Det er smartere end analoge dynamometre og væsentligt lettere end mekaniske håndgrebs-trænere.

Udover simpel måling af grebsstyrke, kan man via den gratis App lave spændende spil og sjove øvelser til at opbygge dit greb, således træningen bliver sjov samtidig med at du forbedrer din styrke.

Læs mere ved at klikke på billedet

ToePro Fod- og Ankel Træningskile

ToePro er et nyt træningsværktøj, der takket være sit unikke design optimerer belastningen på de små muskler i mellemfoden og underben. Dette er med til at forbedre din evne til at gå, løbe eller hoppe.

Fungerer fantastisk som forebyggelse af skader og til problemer med plantar fascia, achillies tendinitis, stressbrud i forfoden, hallux valgus samt som faldforebyggelse.

Med ToePro Træningskile kan du nemt og effektivt gennemføre din træning / rehabilitering derhjemme. Med kilens unikke design aktiverer du både de små muskler, der stabiliserer foden samt musklerne i underbenet og foden også aktiveres optimalt og giver øget stabilisering af foden under gangafvikling takket være dets bølgede design og skrå vinkler.

Læs mere ved at klikke på billedet

Kinevia Duo Arm/ Bentræner

Denne træningscykel er den bedste på markedet målrettet fysioterapeuter, der har brug for kvalitets træningsudstyr.

Arm/bentræneren er især velegnet til genoptræning af kørestolsbrugere, som har nedsat koordineringsfunktion i deres arme og ben.
Den indbyggede computer understøtter træningen med en serie for-programmerede muligheder og hjælper derved med at gøre det let at træne effektivt i forhold til specifikke behov.

Træningscyklen har en kraftig motor, der sikrer at selv ben med tonus kan træne med effektiv radius. Derved undgås at cyklen stopper ved middel tonus / spasmer.

Læs mere ved at klikke på billedet

Dispenser til håndklæderulle

Katrin berøringsfrie aftørringsdispenser med elektronisk sensor sikrer en høj hygiejnisk standard.

Dispenseren kan vægmonteres, hvilket frigør dyrebar gulvplads. Med denne dispenser behøver du aldrig at bekymre dig for, om toilettet er i præcis den stand, som brugeren forventer.

Læs mere ved at klikke på billedet.

Chiroform Baby Nakkepude

af AJ er en NAKKEpude

Med BabyKRAM får din baby den bedste nakkestøtte i både barnevogn, autostol og seng. Puden er designet specifikt til babyer, og den former sig automatisk efter din babys hals og hovedvægt, så din babys nakke får den ultimative støtte i alle sovesituationer.

Chiroform BabyKRAM-puden er fremstillet i det fineste materiale af højeste kvalitet.

Giv din baby de bedste betingelser! Giv din baby et BabyKRAM!

Chiroform BabyKRAM Nakkepude forventes i handel omkring december 2020

Cryoderm Heat Gel

CRYODERM® varmeterapi-produkterne giver hurtigtvirkende, dyb gennemtrængende, smertelindrende varmeterapi for muskel forstuvninger og ledbånd, ømme og stive muskler, bursitis og tendonitis, gigt og ledsmerter. Hemmeligheden bag denne smertelindring er det dybt gennemtrængende, langtidsholdbare varmevirkning.

Med 3 x flere aktive ingredienser end i andre produkter er Cryoderm det naturlige valg for både behandler og bruger.

Fås også som Roll-on