Ny leasingpartner

Har du brug for en finansierings eller leasings aftale i forbindelse med dit køb af brikse, træningsudstyr, behandlingsudstyr mv.

🌍VERDEN ER LILLE 😊

I denne weekend var der @parkerseminars i Las Vegas og vi har modtaget en dejlig hilsen fra disse 2🙏 Annette Jørgensen en god kunde af Chiroform, er Kiropraktor i København og ejer af Nyhavn Klinikken, mødtes vist ved et tilfælde med Moses fra @youngilm.

Glædelig jul!

I denne højsæson for glæde og fest ønsker vi at rette en varm julehilsen til jer alle.

Ny Hjemmeside

Chiroform har fået ny hjemmeside og i den forbindelse har vi desværre oplevet, at eksisterende kunder kan opleve problemer med at logge ind på deres konto.

God sommer!

Chiroform ønsker alle en rigtig god sommer. Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og Chiroform holder IKKE ferielukket.

Glædelig jul samt godt nytår!

Vi nærmer os afslutningen på 2022, et år som igen har været et noget anderledes år for os alle, især med alle de udfordringer krigen i Ukraine har medvirket til.

Donation til Ghana

I december 2021 donerede Chiroform 200 anatomiske hovedpuder til hospitaler i Ghana i samarbejde med den tidligere professionelle fodboldspiller Razak Pimpong.

Glædelig jul og godt nytår

Vi nærmer og afslutningen på endnu et år, et år som igen har været et noget anderledes år for os alle, og vi har fortsat skulle navigere rundt i coronaens greb.

Årsmøde i Odense på Odeon d. 11.-13. november

Endelig er det igen muligt at afholde messer, årsmøder og konferencer og derfor kan vi med glæde fortælle, at vi deltager med en udstilling på Kiropraktorernes Faglige Årsmøde i Odense.

Chiroform udvider…

Hos Chiroform glæder vi os over, at vi nu udvider vores lagerkapacitet.

FSC-certificeret emballage

Hos Chiroform har vi tanke på bæredygtighed. Derfor er vores Chiroform-emballage produceret iht.

Chiroform er for 4. år i træk blevet tildelt karakteren AAA (Trippel-A), som er den højeste kreditrating ved Bisnode Danmark.