461-cegel-x Millennium Gel Hovedpude Rygliggende
search
  • 461-cegel-x Millennium Gel Hovedpude
  • 461-cegel-x Millennium Gel Hovedpude Rygliggende
  • 461-cegel-x Millennium Gel Hovedpude Sideliggende

Millennium Gel Hovedpude

SKU: 461-cegel-x

kr. 999,00 (kr. 799,20 ekskl. moms)
Vælg Størrelse:
Antal

Millennium Gel Hovedpude

Chiroform Millennium Gel Hovedpuden er fremstillet i viscoelastisk helseskum belagt med gel og efter en præcis formstøbning, der garanterer en helt unik densitet i materialet, og er udformet efter nakkehvirvelsøjlens idealkurve (normal lordose).

Chiroform Millennium Gel Hovedpuden er i en klasse for sig selv og "hovedpudens" Rolls Royce model, der altid vil være optimal tempereret uanset vejrmæssige forhold.

Ligger man på ryggen, skal pudens højeste kurve altid placeres under nakken, mens selve hovedet skal ligge på pudens lavere del. At hovedpuden skal benyttes sådan, skyldes ønsket om en maksimal nakkestøtte samtidig med en udstrækning (traktion) af nakkehvirvelsøjlen på grund af hovedets vægt ned mod pudens lavere del.

Chiroform hovedpuden er konstrueret med henblik på at udforme den ideelle hovedpude til støtte af nakkehvirvelsøjlens normale svaj (lordose), forebyggelse af nakke- og skulderspændinger og hovedpine, samt aflaster tryk mod skulderleddene i sidelejestilling.

Ønsket om at kunne anbefale den rigtige hovedpude til den individuelle klient/patient har bevirket, at den er konstrueret i 4 størrelser og 2 udgaver.

Specifikationer:

  • Mål: 47 x 36 x 10,5 cm.

  • Fås i størrelserne: XS, S, M, L.

  • Leveres med et blødt og komfortabelt velour yderbetræk. Fastsyet inderbetræk.

Vægt 2 kg
Vælg Størrelse XS, S, M, L