• -kr. 37,50
Sportshield Vabel/sårforebyggende Roll-On
search
  • Sportshield Vabel/sårforebyggende Roll-On

Sportshield Vabel/sårforebyggende Roll-On

SKU: 284-TT066

Vejledende udsalgspris: kr. 87,50 (kr. 70,00 ekskl. moms)
kr. 50,00 (kr. 40,00 ekskl. moms)
-43%
Antal

Sportshield Vabel/sårforebyggende Roll-On

45 ml SportShield væske.

Undgå vabler og hudirritation.

Sportshield er silikonebaseret  anti friktions produkt, som smøres på det udsatte sted for at forebygge og beskytte din krop mod hudirritation hvor gnidninger kan forekomme.

Praktisk Roll-on som er let at bruge og giver en tynd usynlig hinde på huden som modvirker friktion/gnidning fra beklædning, udstyr eller trykpunkter, som normalt forårsager vabler og irritation

Ubetinget garanti, SportShield fjernes fra huden med vand og sæbe (efterlader absolut ingen rester), og er ideel til brug på indersiden af lårene over brystvorterne, på fødder, armhuler, og under bh eller sports support stropper.

SportShield virker selv under de mest krævende forhold, og vil ikke smitte af. Det virker selv under våddragter!

Brug SportShield® flydende roll-on eller bekvemme vådservietter, og der tilføres en glat, tynd usynlig belægning på huden. Produktet kan anvendes overalt på kroppen, hvor huden udsættes for gnidning af beklædning, udstyr og trykpunkter.

Her nævnes de mest gænges områder hvor SportsShield® kan hjælpe: mellem arme og sider på kroppen, mellem lår, lysken, brystvorter, bagsiden af hælene, på toppen af tæerne osv.

Indeholder ingen animalske produkter

Ingredienser: Dimethicone, Aloe Vera ekstrakt, Vitamin E.



Vægt 0.1 kg